recensies:

Benieuwd naar meer recensies klik dan even op:  https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/8877/corali-photography


Floor & Remco (zaterdag 13 augustus 2022)
Corali  heeft onze bruiloft op een geweldige manier vastgelegd. Een ontzettend lieve en rustige vrouw die al onze wensen waar maakte. Op de dag zelf was ze bijna onzichtbaar tussen de gasten en heeft prachtige momenten vast kunnen leggen. Wat is Corali behulpzaam en meedenkend, aan alles is te merken dat ze dit werk met veel passie doet. We zijn gigantisch blij met het eindresultaat! We zouden Corali echt aan iedereen aanraden!

Bart & Patricia (vrijdag, 1 juli 2022)

 

Op 21 april heeft Corali onze bruiloft vastgelegd. Voor de bruiloft hebben we eerst alles besproken en vooraf de locatie van de fotoshoot bezocht zodat het op de dag zelf niet mis kon gaan. De foto's die ze heeft gemaakt zijn prachtig geworden! Naderhand samen de beste foto's geselecteerd en laten plaatsen in een mooi & luxe fotoalbum. De communicatie met Corali liep vlekkeloos, ze doet in alle rust haar werk en je merkt amper dat ze aanwezig is wat hele spontane foto's heeft opgeleverd. Wij hebben er een zeer prettige ervaring aan overgehouden en raden Corali zeker aan!


Lidewij & Marten  (maandag, 22 november 2021)

 

Corali heeft in haar prachtige, unieke en eigen fotografie stijl de mooiste dag van ons leven vastgelegd. Ze was behulpzaam en dacht heel goed met ons mee over de belangrijke momenten. Ze weet precies deze momenten goed te pakken en doet dat ongemerkt. We zijn hartstikke blij met het mooie resultaat!

Corali is erg professioneel met een oog voor detail!

 

Hartelijk dank, Corali!

Groetjes, Lidewij en Marten


Niels & Anouk (zondag, 14 november 2021 18:13)

Corali heeft dit jaar de foto's genomen op onze bruiloft en wat zijn wij blij met het resultaat! De foto's zijn prachtig geworden en daarnaast voel je je volledig op je gemak tijdens de dag. De foto's zijn nooit geforceerd en je voelt je gedurende de dag niet constant gefotografeerd, wat uiteraard wel het geval is.

Ontzettend bedankt Corali!


Annemarie en Rik (maandag, 14 juni 2021 19:06)

Op 6 april 2021 heeft Corali onze bruiloft vastgelegd. We hebben Corali gevonden via haar portfolio op de website, deze sprak ons meteen aan. Bij het kennismakingsgesprek voelde wij ons direct op ons gemak. Corali heeft prachtige foto's gemaakt van onze intieme bruiloft. Ze stelt zich op een fijne manier op gedurende de dag, waardoor op de foto gaan heel natuurlijk voelde. Nu volop nagenieten met het mooie fotoalbum!

 


Bericht van: Rutger en Evi

Datum: 19-02-2018

 

Ah, waar te beginnen...terwijl we nog niet eens begonnen zijn. Wil je je op je gemak voelen? Vraag dan Corali! Ze geeft je pointers tijdens de shoot, maar ze houd wel het tempo erin. Ze laat het voelen alsof het zo hoort. Mijn partner is niet zo'n held voor de camera maar zelfs hij was volledig op zijn gemak tijdens onze love shoot. Dat merkte ik goed want hij nam nog meer initiatief dan ik, om me te knuffelen, een kusje geven...het voelde voor hem heel geheel natuurlijk met Corali erbij. De kleuren van de foto's zijn prachtig en tot nu toe hebben we nog geen foto gezien Daardoor krijg je foto's met een hele gave achtergrond met goede kleur. Corali heefteen super oog daarvoor! Het contact verloopt ook heel fijn. Ze reageert heel snel, altijd vrolijk en niks voelt gedwongen. We kregen op haar initiatief de love shoot zelfs van haar cadeau, terwijl we al een tijdje geleden geboekt hadden. Nog 3 maanden tot onze bruiloft, maar we kunnen nu al niet meer wachten!

Tot snel Corali!


Bericht van: Peter en Marnel

Datum: 30-11-2017

 

We zijn onder de indruk en iedere keer worden we blij bij het bekijken van de foto's en het album! We kunnen heerlijk nagenieten zo! En zo snel al! Je hebt ook vaak de mooiste/leukste momenten weten vast te leggen, bedankt!


Bericht van: Ronald en Nathalie

Datum: 06-11-2017

 

Wij hebben echt een super mooie ervaring over gehouden aan de diensten van Corali. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat van het foto album en zouden Corali echt aanraden.


Bericht van: Daniël en Myrthe

Datum: 17-07-2017

 

Corali heeft prachtige foto's gemaakt. Ze was er de hele dag bij en heeft alles prachtig vastgelegd. Ze was er, maar ze was er niet. We hebben totaal niet gemerkt dat zij foto's aan het maken was. De samenwerking was ook super prettig en Corali houdt echt rekening met je wensen.


Bericht van: Robert en Cindy

Datum: 10-01-2017

 

30 september zijn wij op een prachtige na-zomerdag getrouwd. Corali heeft deze dag prachtig vastgelegd. Corali is erg rustig op de achtergrond aanwezig waardoor je eigenlijk niet door hebt de ze op de juist momenten mooie foto's maakt. Het contact voor en na de bruiloft was ook prettig waardoor we samen tot een mooi album zijn gekomen. Corali bedankt!


Bericht van: Linda en Edwin

Datum: 23-11-2016

 

03-10-2015 heeft Corali ons huwelijk gefotografeerd in Diergaarde Blijdorp en dit heeft ze echt fantastisch gedaan. Van de 1e afspraak, voorbereidingen tot het uiteindelijke resultaat, een prachtig fotoboek. Toen we in verwachting bleken te zijn, hebben we geen sec. getwijfeld en contact gezocht voor een zwangerschapsshoot.  De shoot was afgelopen weekend in de studio. Het was een prettige ervaring: professioneel, persoonlijk en goed voorbereid en vertrouwd. Vandaag hebben we al de foto's ontvangen en Corali heeft ons weer prachtig weten vast te leggen. Over een paar weken mag Corali ook de foto's van onze kleine maken en we kijken er al naar uit.


Bericht van: Pascal en Agnieszka

Datum: 14-11-2016

 

In september heeft Corali onze bruiloft vastgelegd. Zowel onze ceremonie als het grote feest,  wat verspreid was over 2 dagen, heeft ze mooi in beeld gebracht. Corali is super flexibel en ze heeft goed met onze wensen rekening gehouden.

De foto's stralen actie uit (geen statisch gevoel) waardoor we het gevoel van de dag weer kunnen voelen als we naar de foto's kijken. Heel erg bedankt voor je inzet en het schitterende resultaat!


Bericht van: Pieter en Leonie

Datum: 06-09-2016

 

Afgelopen november heeft Corali zeer naar onze tevredenheid ons huwelijk vastgelegd. Om deze reden hadden we haar nu ook gevraagd om een newbornshoot en zwangerschapsshoot voor ons te doen. De zwangerschapsshoot hebben we inmiddels achter de rug en wat een ontzettend mooie foto's zijn het weer geworden! Corali heeft precies gedaan wat we van haar gevraagd hadden. Ons gezin niet alt te geposeerd maar gewoon spontane foto's. Corali schroomt daarbij niet om goede ideeën aan te dragen of aanwijzingen te geven hoe het ook anders kan. Dat doet ze op een fijne en  bescheiden wijze, erg prettig! We hebben nu al zin in de newbornshoot!


Bericht van: Ivo en Lotte

Datum: 01-07-2016

 

13-05-2016 zijn wij getrouwd.

Deze dag heb jij voor ons vastgelegd en wat heb je dat onwijs mooi en fijn gedaan. We volden ons erg op ons gemak bij jou als fotograaf. Je was onopvallend en overal aanwezig, dit zorgde voor een losse sfeer en ook voor spontane foto's. We genieten nog onwijs na met het super mooie fotoboek. Steeds als we naar het album kijken beleven we de dag opnieuw.

We zijn je enorm dankbaar en zullen je zeker aanbevelen!


Bericht van: Evert en Daniëlle

Datum: 25-06-2016

 

Je heb onze trouwdag echt zo onvergetelijk gemaakt. Je bent een fotografe met veel geduld en inlevingsvermogen en hebben prachtige foto's ontvangen. Onwijs bedankt en nog vele mooie fotojaren voor jou!


Bericht van: Pieter en Bilitis

Datum: 22-05-2015

 

Vandaag hebben we foto's ontvangen wat zijn we er blij mee! Precies zoals we wilden,  mooie spontane foto's waarop de sfeer heel goed is vastgelegd waarbij ook de gasten mooi zijn vastgelegd.

We zijn er ontzettend blij mee en hier gaan we nog lang van genieten, enorm bedankt!


Ik zou het erg leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten in mijn gastenboek, alvast heel erg bedankt!


Commentaren: 0