Corali Photography, trouwfotograaf in Egmond a/d hoef
ls huwelijksfotograaf begon vandaag mijn dag in mijn eigen woonplaats Heerhugowaard, waar het bruidspaar zich afzonderlijk van elkaar aan het voorbereiden was voor de grote dag. Het bruidspaar had de kleur groen als thema voor hun trouwdag en de bruidegom had zijn trouwpak hier mooi op afgestemd. De huweljksceremonie zal deze dag gaan plaatsvinden in de mooie Slotkapel in Egmond aan den Hoef.

Corali Photography, huwelijksfotograaf in Enkhuizen
Als huwelijksfotograaf kom je vaak op hele mooie en bijzondere trouwlocaties. Vandaag mocht ik het huwelijk van Jeroen en Ilona vastleggen op een zeilschip op het Ijsselmeer, hoe bijzonder is dat!

Baby familieshoot
Pas geleden mocht ik de zwangerschapsshoot verzorgen voor dit leuke stel en hoe leuk is dat als je nu deze lieve familie samen met hun pasgeboren dochtertje Lise mag fotograferen! Het was een heerlijke dag om de shoot lekker buiten te doen, geniet van de preview!

Newborn Jitse
Pas geleden mocht ik lieve kleine Jitse fotograferen die pas 11 daagjes oud was. Zo mooi, zo klein en zo puur. Geniet van de preview!

Corali Photography. huwelijksfotografie in Heemskerk en Wijk aan Zee
Vandaag mocht ik als trouwfotograaf het huwelijk vastleggen van Floor en Remco. Toen ik bij Remco aankwam was hij al bijna klaar en met de laatste voorbereidingen bezig om er natuurlijk tip top uit te zien voor zijn prachtige bruid Floor.

Corali Photography, huwelijksfotograaf in Hauwert (Noord-Holland)
Deze dag mocht ik de huwelijksdag vastleggen van dit leuke stel in Hauwert. De fotoreportage hadden we bij de kassen bij het ouderlijk huis van Renee en op het mooie dijkje vlakbij de woning. Gelukkig hadden we een prachtig zonnige dag en kon de huwelijksceremonie die 's avonds was, toch heerlijk buiten worden gedaan. Geniet van de preview van deze mooie dag en het prachtige huwelijkskoppel.

Corali Photography, trouwfotograaf in Middelie (Noord-Holland)
Vandaag mocht ik de huwelijksdag vastleggen van deze twee prachtige bruiden Vanwege Corona hadden zij hun feestelijke dag moeten uitstellen en nog niet echt kunnen vieren, maar vandaag was het dan eindelijk zo ver! Zij gaven op deze mooie dag samen met hun vrienden en familie voor de 2e keer hun ja-woord in de tuin van het "Wapen van Middelie"

Corali Photography, huwelijksfotografie in Waarland
Vandaag mocht ik als huwelijksfotograaf het huwelijk vastleggen van Bart en Patricia in Waarland.Het was een heerlijke zonnige dag met een heerlijke temperatuur iets wat we moeilijk konden voorstellen omdat het in begin april nog erg koud was en had gesneeuwd toen we samen een kijkje gingen nemen op hun prachtige fotolocatie in Groet.

Zwangerschapsreportage Annemarie en Rik
Vorig jaar mocht ik de huwelijksdag van dit leuke stel al vastleggen en hoe leuk is dat als je ook wordt gevraagd om de zwangerschapsfoto's te mogen verzorgen! Omdat Rik en Annemarie naast deze prachtige bloemenvelden wonen was het natuurlijk de perfectie locatie om tussen de mooie tulpen de zwangerschapsreportage te maken

Corali Photography, huweljksfotograaf in Alkmaar (Noord-Holland)
Vandaag mocht ik als trouwfotograaf de huwelijksdag van het prachtige bruidspaar Mike en Jessica vastleggen. Het huwelijkspaar trouwde in het oude stadhuis in Alkmaar waarna we de fotoshoot hadden in de oude binnenstad en het stadspark in Alkmaar. Geniet van de preview van dit prachtige bruidspaar en deze heerlijke dag!

Meer weergeven