Huwelijk Frans & Yvon
Pasgeleden mocht ik de huwelijksdag vastleggen van dit prachtige huwelijkskoppel. De huwelijkscermonie was in het mooie kleine Valkkogerkerkje in het dorp Sint Maarten waarna de receptie in restaurant "De Burg" werd gehouden samen met hun familie en vrienden.

Loveshoot Geestmerambacht
29. april 2023
Pasgeleden had ik een loveshoot met dit leuke stel bij het recreatiegebied Geestmerambacht (Noord-Holland).

Corali Photography, pre-wedding shoot in Geestmerambacht
Pre-wedding shoot · 15. maart 2023
Pre-wedding shoot in Geestmermbacht (Noord-Holland)

Corali Photography, trouwfotograaf in Zuidoostbeemster
Vandaag mocht ik als huwelijksfotograaf de trouwdag vastleggen van dit prachtige huwelijkkoppel in Fort Beemster in Zuidoostbeemster (Noord-Holland).

Corali Photography, trouwfotograaf in Egmond a/d hoef
ls huwelijksfotograaf begon vandaag mijn dag in mijn eigen woonplaats Heerhugowaard, waar het bruidspaar zich afzonderlijk van elkaar aan het voorbereiden was voor de grote dag. Het bruidspaar had de kleur groen als thema voor hun trouwdag en de bruidegom had zijn trouwpak hier mooi op afgestemd. De huweljksceremonie zal deze dag gaan plaatsvinden in de mooie Slotkapel in Egmond aan den Hoef.

Corali Photography, huwelijksfotograaf in Enkhuizen
Als huwelijksfotograaf kom je vaak op hele mooie en bijzondere trouwlocaties. Vandaag mocht ik het huwelijk van Jeroen en Ilona vastleggen op een zeilschip op het Ijsselmeer, hoe bijzonder is dat!

Baby familieshoot
Pas geleden mocht ik de zwangerschapsshoot verzorgen voor dit leuke stel en hoe leuk is dat als je nu deze lieve familie samen met hun pasgeboren dochtertje Lise mag fotograferen! Het was een heerlijke dag om de shoot lekker buiten te doen, geniet van de preview!

Newborn Jitse
Pas geleden mocht ik lieve kleine Jitse fotograferen die pas 11 daagjes oud was. Zo mooi, zo klein en zo puur. Geniet van de preview!

Corali Photography. huwelijksfotografie in Heemskerk en Wijk aan Zee
Vandaag mocht ik als trouwfotograaf het huwelijk vastleggen van Floor en Remco. Toen ik bij Remco aankwam was hij al bijna klaar en met de laatste voorbereidingen bezig om er natuurlijk tip top uit te zien voor zijn prachtige bruid Floor.

Corali Photography, huwelijksfotograaf in Hauwert (Noord-Holland)
Deze dag mocht ik de huwelijksdag vastleggen van dit leuke stel in Hauwert. De fotoreportage hadden we bij de kassen bij het ouderlijk huis van Renee en op het mooie dijkje vlakbij de woning. Gelukkig hadden we een prachtig zonnige dag en kon de huwelijksceremonie die 's avonds was, toch heerlijk buiten worden gedaan. Geniet van de preview van deze mooie dag en het prachtige huwelijkskoppel.

Meer weergeven