Foto-album

Een trouwalbum maakt een bruidsreportage helemaal af. Graag neem ik jullie werk uit handen door een album voor jullie te ontwerpen. Ik heb gekozen voor een leverancier die alleen aan fotografen de prachtigste kwaliteitsalbums levert met mooi mat Fuji-fotopapier. De foto’s kunnen door de naad heen geprint worden op vlakliggende pagina’s, waardoor de foto’s het beste tot hun recht komen. Natuurlijk kiezen jullie zelf uit één van de vele kleuren leer of linnen.Ontwerp en levering


Welk trouwalbum je ook kiest, je krijgt het altijd het concept te zien voor het naar de drukker gaat. Jullie mogen na het eerste ontwerp eventuele wijzigingen doorgeven. We zorgen er samen voor dat jullie favoriete foto’s een mooie plek krijgen in het album, zodat het album helemaal naar jullie wens is. Als het ontwerp door jullie is goedgekeurd kan de leverancier aan de slag. Nadat de spreads geprint en gedroogd zijn, wordt het boekblok gebonden. Tot slot wordt de cover geproduceerd en is het album klaar om naar jullie verzonden te worden.

 


Kwaliteitskenmerken foto-album


Afdruk op echt fotopapier

Afdruk op echt fotopapier (Fuji) van een stevige kwaliteit. Hierdoor komen de foto's vele malen beter tot hun recht dan bij het gebruik van standaard papier. 

 

Super plat dankzij de "lay-flat" binding.  

De speciale vlakke binding van het fotoalbum voorkomt dat het fotoalbum kromt bij het openen. Mede hierdoor worden panorama foto's mooi over twee bladzijdes weergegeven zonder die storende kromming in het midden.

 

Lange houdbaarheid

Doordat de foto’s zijn ontwikkeld op écht fotopapier van Fuji hebben onze fotoalbums een zeer lange levensduur en blijven de foto’s uw leven lang schitterend bewaard waardoor u uw persoonlijke herinneringen altijd kunt herbeleven. UV bescherming zorgt er ook voor dat de foto's goed tegen zonlicht kunnen. Bij normale printers wordt geen UV bescherming gebruikt waardoor de kwaliteit snel merkbaar achteruit gaat.