Even voorstellen:


Mijn naam is Corali Evegroen en ben gevestigd in Heerhugowaard in Noord-Holland. Ik ben gediplomeerd vakfotograaf na het volgen van de 2-jarige opleiding van de fotovakschool in Rotterdam en volg regelmatig nog aanvullende trainingen om verder te groeien en bij te blijven met de nieuwste technieken. In de afgelopen jaren heb ik zelfs een aantal Internationale Wedisson Awards mogen winnen en ben ik toegelaten bij de ISPWP (International Society of Professional Weddingphotographers) waar ik natuurlijk super trots op ben!

 

Mijn Liefde en passie voor bruidsfotografie heb ik in 2010 ontdekt en heb ik sinds 2012 van mijn passie mijn beroep mogen maken. Want wat is er nu mooier dan de liefde tussen twee mensen vast te mogen leggen!

 

Ik fotografeer op een journalistieke wijze en vertel jullie dag in een verhaal met beelden. Hierbij vraag ik jullie zo min mogelijk te poseren maar te beleven alsof ik niet aanwezig ben. Alleen op deze wijze kan ik jullie spontane momenten en de pure emoties vastleggen zoals deze echt was!

 

Sinds kort verzorg ik ook andere diverse reportages zoals familiereportages, loveshoots, zwangerschapsreportages, newborn/babyshoots etc. in mijn fotostudio te Heerhugowaard of op locatie.

 

Benieuwd naar mijn portfolio en producten, neem gerust verder een kijkje op mijn website of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.