Mijn naam is Corali en ben gevestigd in Noord-Holland. Ik ben gediplomeerd vakfotograaf na het volgen van de 2-jarige opleiding van de fotovakschool in Rotterdam. In de afgelopen jaren heb ik zelfs een aantal Internationale Wedisson Awards mogen winnen en ben ik toegelaten bij de ISPWP (International Society of Professional Weddingphotographers) waar ik natuurlijk super trots op ben!

 

Mijn liefde en passie voor trouwfotografie heb ik in 2010 ontdekt en heb ik sinds 2012 van mijn passie mijn beroep mogen maken. Want wat is er nu mooier dan de liefde tussen twee mensen vast te mogen leggen!

 

Ik fotografeer op een journalistieke wijze en vertel jullie dag in een verhaal met beelden. Hierbij vraag ik jullie zo min mogelijk te poseren maar te beleven alsof ik niet aanwezig ben. Alleen op deze wijze kan ik jullie spontane momenten en de pure emoties vastleggen zoals deze echt was!

 

Uiteraard is de eerste persoonlijke klik het belangrijkst en zijn jullie van harte uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken, graag tot dan!

 

Hartelijke groet, 

Corali