Corali Photography, trouwfotograaf in Zuidoostbeemster

Fotoblog Huwelijk Marcel en Daniëlle

Datum: 23 februari 2023

Locatie: Fort Beemster in Zuidoostbeemster (Noord-Holland)

 

Vandaag mocht ik als huwelijksfotograaf de trouwdag vastleggen van Marcel en Daniëlle in Fort Beemster in Zuidoostbeemster.

Danielle ging zich voorbereiden in de mooie suite van het hotel en werd daarbij geholpen door haar vriendin. Omdat Marcel en Danielle elkaar natuurlijk niet van te voren mochten zien, was Marcel thuis met hun zoontje en een goede vriend die hun hierbij hielp. Om de zenuwen een beetje onder controle te houden, speelden zij van te voren een game en was de sfeer lekker relaxed. De first look was in de hotelkamer en blijft altijd weer een spannend en mooi moment om vast te mogen leggen. Na de first look hadden we een korte fotoshoot rondom het fort en hadden we zelfs nog even een heerlijk zonnetje.

De trouwceremonie was een prachtig en emotioneel moment waarbij zo nu een dan een traantje werd weggepinkt. Daarna was er een heerlijk diner waarna er werd gefeest met hun familie en vrienden tot in de late uurtjes.

Geniet van de preview van deze mooie dag en het prachtige bruidspaar.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0