Corali Photography, trouwfotograaf in Egmond a/d hoef

Huwelijk L & Y

Plaats huwelijk:  Slotkapel in Egmond a/d Hoef

  

Als huwelijksfotograaf begon vandaag mijn dag in mijn eigen woonplaats Heerhugowaard, waar het bruidspaar zich afzonderlijk van elkaar aan het voorbereiden was voor de grote dag. Het bruidspaar had de kleur groen als thema  voor  hun trouwdag en de bruidegom had zijn trouwpak hier mooi op afgestemd.  De huweljksceremonie zal deze dag gaan plaatsvinden in de mooie Slotkapel in Egmond aan den Hoef. Het bruidspaar had van te voren een mooie route uitgestippeld langs een aantal speciale plekken waar zij graag foto's wilden maken en zo reden we met een paar korte fotostops naar hun trouwlocatie waar het bruidspaar werd opgewacht door hun familie en vrienden. Na de ceremonie werd de taart aangesneden en geproost.  Geniet van de preview van deze mooie dag en het prachtige huwelijkskoppel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0