Corali Photography, huwelijksfotograaf in Enkhuizen

Huwelijk Jeroen & Ilona

Plaats: Zeilschip "Umoja" in Enkhuizen (Ijsselmeer)

 

Als huwelijksfotograaf kom je vaak op hele mooie en bijzondere trouwlocaties. 

Vandaag mocht ik het huwelijk van Jeroen en Ilona vastleggen op een zeilschip, hoe bijzonder is dat!

De dag begon bij Ilona die al bezig was met haar haar en daarna ging ik naar het ouderlijk huis van Jeroen. Zijn ouders waren natuurlijk super trots en hielpen mee met de laatste voorbereidingen want Jeroen moest er natuurlijk wel top uitzien voor zijn prachtige bruid!

We hadden een mooie dag ook al waren er wel wat buien voorspeld, maar gelukkig hadden we enkel wat kleine druppeltjes die al snel overwaaiden. Vooraf hadden we de fotoshoot in het park in Enkhuizen en daarna gingen we naar het oude centrum van Enkhuizen om foto's te maken bij de oude haven. Daarna arriveerden al snel de gasten en gingen we naar het zeilschip "Umoja". Het bruidspaar bleef achter en zou pas later op het zeilschip arriveren. Al snel gingen de trossen los en vertrokken we de haven uit het IJsselmeer op. De gasten vroegen zich natuurlijk wel af waar het bruidspaar nu bleef, maar al snel in de verte zagen we een speedboot met grote snelheid naar ons toe varen. En gelukkig, daar was het bruidspaar en wat een spetterend entree was dit!  

Geniet van de preview van deze mooie trouwdag en het prachtige bruidspaar!

Reactie schrijven

Commentaren: 0