Corali Photography. huwelijksfotografie in Heemskerk en Wijk aan Zee

Huwelijk Floor en Remco

Datum:  25-06-2022

Plaats: Kasteel Marquette in Heemskerk en Wijk aan Zee

 

Vandaag mocht ik als trouwfotograaf het huwelijk vastleggen van Floor en Remco.

Toen ik bij Remco aankwam was hij al bijna klaar en met de laatste voorbereidingen bezig om er natuurlijk tip top uit te zien voor zijn prachtige bruid Floor. Daarna ging ik naar het ouderlijk huis van Floor. Ook zij was al bezig met de laatste voorbereidingen om haar mooie jurk die gemaakt was door haar moeder aan te kunnen trekken.

De first look was samen met hun lieve familie die natuurlijk helemaal versteld stond van het mooie bruidspaar.

De fotoshoot hadden we in de duinen van Wijk aan Zee en het strand. Gelukkig was het droog weer, want er was deze dag regen voorspeld maar dit viel net toen we in de auto zaten onderweg naar de trouwlocatie Marquette in Heemskerk. Omdat het bruidspaar graag buiten wilde trouwen was er toch wel enige twijfel of dit ging lukken, maar al snel brak het zonnetje door en kon hun wens in vervulling gaan! Na de huwelijksceremonie  was de receptie en was er 's avonds feest om hun mooie dag mee af te sluiten.

Geniet van de preview van dit prachtige bruidspaar en hun fantastische trouwdag.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0