Corali Photography, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf in Hoorn (Noord-Holland)

 

Vandaag mocht ik als huwelijksfotograaf naar Zwaag waar Elyne al druk bezig was met de huwelijksvoorbereidingen.

Elyne werd hierbij geholpen daar haar moeder en haar 2 beste vriendinnen. Robin was al vroeger gearriveerd omdat hij reuze benieuwd was naar zijn mooie bruid maar moest toch nog even buiten wachten. Het prachtige huwelijkspaar trouwde in het het oude stadhuis van Hoorn. Na de ceremonie werd het huwelijkspaar buiten opgewacht door hun familie en de kinderen van het kinderdagverblijf waar Elyne werkt en kregen zij van de kinderen een mooi cadeau aangereikt. Daarna vertrokken we naar restaurant "IJgenweis" in Bovenkarspel en hadden op deze prachtige locatie de fotoshoot waarna het bruidspaar samen met hun familie en vrienden ging genieten van een heerlijk diner.

Zie hieronder een korte preview van hun prachtige huwelijksdag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0