Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotograaf in Sliedrecht (Zuid-Holland) - Huwelijk van Mark en Diana

Datum: 10-05-2019

Plaats: Sliedrecht

 

Deze dag mocht ik als huwelijksfotograaf naar Sliedrecht waar ik het huwelijk mocht vastleggen van het prachtige bruidspaar Mark en Diana.

Vooraf hebben we altijd een kennismakingsgesprek om de dag te bespreken en hierbij gaven zij aan dat ze graag een shoot wilde hebben in de landelijke omgeving van Sliedrecht met het liefst een molen op de achtergrond. Samen hebben we toen een paar landelijke weggetjes bekeken en kwamen toen uit bij een leuk oud molentje die er vandaag bijna betoverend uitzag door het prachtige licht en de mooie wolkenlucht. De huwelijksceremonie was in het stadhuis van Sliedrecht waarna de kerkelijke inzegening was. Na de dienst gingen we even langs de oma van Mark omdat zij helaas niet aanwezig kon zijn tijdens de huwelijksceremonie, en wat was ze blij verrast toen ze het prachtige bruidspaar in haar kamer zag staan. Daarna was er een toast en werd de bruidstaart aangesneden in het Develpalviljoen in Zwijndrecht. Dat was het slot van de huwelijksreportage en ging het bruidspaar nog heerlijk genieten van een diner samen met hun familie en vrienden. Geniet van de preview van hun erg leuke huwelijksdag! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0