Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotograaf in Oostvoorne - Huwelijk van Sylvia en Josette

Datum: 08-05-2019

Plaats: Oostvoorne (Zuid-Holland)

 

Deze dag mocht ik als huwelijksfotograaf naar Oostvoorne (Zuid-Holland) waar ik het huwelijk mocht vastleggen van het prachtige bruidspaar Sylvia en Josette. Omdat het helaas niet de hele dag droog was hadden we i.p.v. de buitenlocatie de bruidsfotoshoot in het mooie pand  van het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Na de shoot gingen we nog even snel hun neefje Enzo ophalen van de creche die tijdens de huwelijksceremonie de belangrijke taak had om de ringen te geven. Tijdens de huwelijksceremonie in Koepel Zeeburg kwam zelfs het zonnetje tevoorschijn en konden we de groepsfoto's heerlijk buiten maken. Daarna was er een toast  en werd de bruidstaart aangesneden in Restaurant Cuisine D'amis. Dat was het slot van de reportage en ging het bruidspaar nog heerlijk genieten van een diner samen met hun familie en vrienden. Geniet van de preview van hun erg leuke huwelijksdag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0