Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotograaf in Heiloo en Heemskerk in Noord-Holland - Huwelijk van Sven & Joanneke

Datum: 15 maart 2019

Plaats: Heemskerk/Heiloo (Noord-Holland)

 

Yes!!! Vandaag was de aftrap van mijn eerste huwelijk dit jaar en mocht ik als huwelijksfotograaf het huwelijk vastleggen van Sven en Joanneke in Heemskerk en Heiloo (Noord-Holland). Het was een prachtige dag die begon met een klein beetje regen maar was gelukkig van korte duur. Tijdens onze fotoreportage bij een klooster in Heiloo kwam het zonnetje steeds meer tevoorschijn en hebben we heerlijk buiten de foto's kunnen maken. De Huwelijksceremonie was in een mooi kerkje in Heiloo. Het was een heerlijke dag met veel plezier en emoties met vele mooie vreugdetraantjes. Geniet van de preview van deze mooie dag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0