Corali Photography, trouwfotograaf / huwelijksfotograaf in Sliedrecht / Nieuwpoort - Huwelijk van Hendrik & Anne

Datum: 03-09-2018

 

Plaat: Sliedrecht en Nieuwpoort

 

Vandaag mocht ik als trouwfotograaf de huwelijksdag vastleggen van Hendrik en Anne. 

Heel de nacht was het noodweer geweest maar toen ik die ochtend naar Anne ging klaarde het op en was het gelukkig droog geworden.  Natuurlijk had het bruidspaar voor het geval het toch bleef regenen een mooie locatie binnen kunnen regelen maar hebben we ook dankzij het heerlijke zonnetje dat doorbrak foto's kunnen maken in de heerlijke buitenlucht. De huwelijksceremonie was in het stadhuis in Sliedrecht waarna de kerkelijke inzegening was. Daarna vertrokken we naar "Het Arsenaal" in Nieuwpoort waar het diner en het feest was. Zie hieronder een korte preview van deze mooie dag van dit prachtige bruidspaar. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0