Corali Photography, bruidsfotografie / huwelijksfotograaf in Delft - Huwelijk van Danny & Janita

Op deze prachtige dag mocht ik de huwelijksdag vastleggen van Danny & Janita in Delft.

 De dag begon voor mij als huwelijksfotograaf bij het ouderlijk huis van Janita. Op de zolder was iedereen zich aan het klaarmaken voor deze speciale dag en deed de visagiste haar make-up. Aan de kast hing de prachtige trouwjurk die de moeder van Janita zelf had genaaid, hoe knap en bijzonder is dat! Natuurlijk had Janita deze al een paar keer mogen passen maar nu was het dan eindelijk de dag dat Janita hem de hele dag mocht dragen en wat stond hij haar mooi! Als snel was de tijd aangebroken dat Danny zijn prachtige bruid mocht ophalen. Omdat Danny Indisch is, had hij een traditioneel pak aan, wat ook super mooi en bijzonder was . We gingen we naar het Heemspark in Delft voor de fotoreportage. Daarna reden we naar het stadhuis in Delft waar de huwelijksceremonie was en werd de dag afgerond met een heerlijke BBQ en feest in de Brasserij in Delft. Zie hieronder een korte preview van deze mooie dag.

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0