Corali Photography, trouwfotografie / huwelijksfotograaf in Dordrecht , Hardinxveld Giesendam en Zwijndrecht - Huwelijk van Yannick & Petra

Datum: 15-08-2018

Plaats: Hardinxveld Giessendam, Dordrecht en Zwijndrecht

Vandaag begon dag vrij vroeg in Hardinxveld Giessendam bij het ouderlijk huis van Petra.  Petra zat boven op haar oude zolderkamer waar haar haar door de kapster werd opgestoken. De tijd vloog en al snel kwam er een BMW cabriolet de straat ingereden waarin Yannick zijn prachtige bruid op kwam halen. We hadden de fotoshoot bij Villa Augustus en in de oude binnenstad van Dordrecht. De huwelijksceremonie was in het stadhuis van Dordrecht. Daarna vertrokken we in een stoet achter het bruidspaar aan die met de cabrio door de binnenstad naar de Trinitatis Kapel reed waar de kerkelijke inzegening was. Natuurlijk was dit super leuk om te zien en kreeg het bruidspaar veel leuke reacties van het winkelende publiek. 'Het was een heerlijke dag die werd afgesloten met een groot huwelijksfeest in het Develpalviljoen in Zwijndrecht. Zie hieronder een korte preview van hun prachtige huwelijksdag

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0