Corali Photography, huwelijksfotografie / bruidsfotograaf in Hendrik Ido Ambacht en Dordrecht - Huwelijk van Erwin en Annelieke

Datum: 12 juli 2018

Plaats: Hendrik Ido Ambacht & Dordrecht

Op deze heerlijke zomerdag in Juli trouwden Annelieke en Erwin. Toen ik als trouwfotograaf bij het ouderlijk huis van Annelieke aankwam was Annelieke al bijna klaar en was het bijna tijd dat Erwin haar zou komen ophalen om samen naar het gemeentehuis van Hendrik Ido Ambacht te gaan. Annelieke zag er prachtig uit in haar trouwjurk en in haar haar zat een krans van kleurrijke zomerbloemen die perfect paste bij het bruidsboeket. De fototshoot hadden we in de tuin van Villa Augustus waarna de receptie werd gehouden bij de Heeren van Ambacht in Hendrik Ido Ambacht. Zie hieronder een korte  preview van hun trouwdag

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0