Corali Photography, trouwfotograaf / huwelijksfotografie in Brielle en Oostvoorne - Huwelijk van Marc en Bianca

Datum: 29-06-2018

Vandaag was het een warme zomerdag en mocht ik als huwelijksfotograaf naar de kust. De dag begon in Brielle waar de twee mannen al bezig waren met de voorbereidingen voor de grote dag.

Daarna ging ik naar het huis van Marc en Bianca, waar Bianca al werd opgemaakt door de visagiste waarna ze haar prachtige jurk mocht aantrekken. Ook hun dochtertje zag er als een kleine prinses uit!  Het was al snel tijd en  de mannen kwamen de 2 prachtige dames  ophalen met een Rolls Rolls, De fotoshoot hadden we in Brielle met aansluitend de huwelijksceremonie in de Sint Catherijnekerk in Brielle. Daarna gingen we naar een heerlijke feestlocatie "Aan Zee" in Oostvoorne voor een BBQ en werd deze fantastische dag afgesloten met een feest die tot in de late uurtjes doorging. Zie hieronder een korte preview

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0