Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotografie in Alphen a/d Rijn en Zoetermeer - Huwelijk van Odmar en Ilse

Datum: 15 juni 2018

Vandaag reed ik als huwelijksfotograaf naar een huis waar ik vorig jaar ook een huwelijksreportage mocht verzorgen voor het huwelijk van  Jeroen en Diana in Alphen a/d Rijn. Vandaag ging haar zus Ilse trouwen met Odmar die ik ook vorig jaar al mocht ontmoeten. Het was echt super leuk om weer de hele familie te zien en voelde als vertrouwd. Toen ik aankwam zat Ilse al in de make-up en hielpen haar moeder en schoonzus haar om haar jurk aan te trekken en zag ze er prachtig uit. De tijd vliegt altijd voorbij en al snel was het tijd dat Omar zijn mooie bruid mocht ophalen en vertrokken we naar een park in Zoetermeer voor de fotoreportage vlakbij hun trouwlocatie Hofstede Meerzicht in Zoetermeer. Tijdens ons kennismakingsgesprek die we van te voren hadden, gaven Ilse en Odmar aan dat hun hondjes bij hun en de familie horen en daarom ook niet mochten ontbreken tijdens deze belangrijke dag. Zij kwamen daarom even langs voor een korte fotoshoot en daarna mochten de dames als hele belangrijke taak de trouwringen brengen tijdens de huwelijksplechtigheid, hoe gaaf en bijzonder is dat! Het was een heerlijke dag die werd afgesloten met een groot feest. zie hieronder een korte preview van hun prachtige huwelijksdag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0