Corali Photography, huwelijksfotograaf /trouwfotograaf in Egmond aan den Hoef - Huwelijk van Maarten & Eva

Nederland blijft moeilijk te voorspellen met het weer maar ook deze dag was het gelukkig een prachtig zonnige en droge dag ook al waren de weervoorspellingen soms anders. Toen ik als huwelijksfotograaf aankwam bij het ouderlijk huis Eva was ze al klaar met haar haar en make-up en stond ze in de startblokken om haar prachtige jurk te mogen aantrekken en wat was die prachtig! De moeder van Eva hielp nog even mee om haar sieraden en schoenen aan te trekken. Deze keer waren het geen witte schoenen met een hak maar roze sneakers. Super leuk en reuze makkelijk!!! Toen Eva haar prachtige jurk aan had, was Maarten al onderweg om zijn prachtige Eva te mogen ophalen. Toen Maarten aankwam was ook al de familie gearriveerd en natuurlijk reuze benieuwd naar de prachtige bruid. En daar was ze en wat was ze mooi!

Eerst hadden we nog een fotoshoot in de duinen van Egmond aan de Hoef en daarna was de huwelijksplechtigheid in de Slotkapel in Egmond a/d Hoef waar ook de receptie was. Zie hieronder een korte preview van hun prachtige dag!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0