Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotografie in Sliedrecht en Dordrecht - Huwelijk Richard & Yvonne

Op 6 juni 2018 mocht ik als huwelijksfotograaf de prachtige huwelijksdag van Richard en Yvonne vastleggen. Het was een heerlijke zonnige dag die al vroeg begon bij het ouderlijk huis van Yvonne in Sliedrecht, waar Yvonne haar haar in de krul werd gezet en make-up werd gedaan. Het ouderlijk huis van Richard was dichtbij zodat ik ook bij hem de huwelijksvoorbereidingen kon vastleggen. De tijd vliegt op deze momenten altijd voorbij en het was al snel tijd dat Richard zijn prachtige bruid op mocht gaan halen in een Chevrolet sportwagen. De fotoshoot hadden we in het Energiehuis in Dordrecht. Een muziekcentrum dat vroeger een elektriciteitscentrale was waarin nog mooie oude elementen in staan. Daarna gingen we naar een andere mooie locatie in Dordrecht waar een oud fort staat.  De huwelijksceremonie en kerkdienst  waren in Sliedrecht, waarna het feest werd gehouden in de Arendshoeve in Bergambacht. Zie hieronder een korte preview van hun prachtige huwelijksdag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0