Corali Photography, bruidsfotografie / huwelijksfotograaf in Dordrecht (Zuid-Holland) - Huwelijk Rutger & Evi

Toen ik  als huwelijksfotograaf iets te vroeg bij het huis van Evi en Rutger aankwam was Evi bij de kapster en zaten haar lieve 2 katten haar al voor het raam op te wachten. Hun voortuin was prachtig versierd en was daarom nu een goed moment om daar al vast wat beelden van vast te leggen. En daar kwam Evi aan, met haar kapsel mooi in krul. Haar make-up werd professioneel verzorgd door haar tweelingzus. Daarna snel langs Rutger, die zich ondertussen aan het aankleden was bij zijn ouders (woonden dichtbij), om ook zijn voorbereidingen vast te leggen, waarbij hij werd geholpen door zijn trotse ouders. Later mocht ook Evi haar prachtige jurk aantrekken waarbij ze werd geholpen door haar lieve vriendin en trotse moeder en wat zag het bruidspaar er tip top uit! Na de first look hadden we de fotoshoot in de oude binnenstad van Dordrecht en was de huwelijksceremonie in het stadhuis van Dordrecht. Het bruidspaar had als verrassing een gave oldtimerbus geregeld om hun daggasten te brengen naar Villa Augustus waar de receptie werd gehouden. Het was een prachtige dag die tot in de late uurtjes werd afgesloten met een groot feest in de Raedtskelder in Dordrecht.

Zie hieronder een korte preview van deze prachtige dag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0