Corali Photography, trouwfotograaf in Strijen en 's-Gravendeel en Binnenmaas (Hoeksche Waard) - Huwelijk Hugo & Marjan

Op 6 maart 2018 mocht ik als trouwfotograaf het huwelijk vastleggen van Hugo en Marjan in 's-Gravendeel, Strijen en de Binnenmaas (Hoeksche Waard). Het was een koude en regenachtige dag maar het bruidspaar had gelukkig alles goed geregeld voor hun trouwdag. De fotoreportage konden we binnen in de boerderij doen waar Hugo werkt. De verzameling oude Ford tractoren wat Hugo zijn grote passie is stonden prachtig in de loods te blinken omdat deze natuurlijk niet aan de fotoshoot mochten ontbreken. Het huwelijkspaar ging zelfs met de trekker naar het stadhuis Binnenmaas en werden in stoet begeleid door een aantal collega's van Hugo, hoe gaaf is dat! Na de huwelijksceremonie was de kerkelijke inzegening in het prachtige kerkje in Maasdam. Na de dienst werd het huwelijkspaar met bogen en confetti verwelkomd door de kinderen van groep 3 van het Keuchenius college waar Marianne juf van is. Binnen stond er een heerlijke taart klaar en werd het huwelijkspaar verwend met mooie cadeau's die de kinderen zelf hadden gemaakt. Het was een heerlijke dag vol vrolijkheid en warmte en heb die zon op deze stralende dag ook helemaal niet gemist! Zie hieronder een korte preview van hun prachtige huwelijksdag! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0