Corali Photography, huwelijksfotograaf in Numansdorp en Klaaswaal (Hoeksche Waard) - Huwelijk Arend-Jan en Lieke

Net een paar dagen voor kerst had als huwelijksfotograaf een prachtig huwelijk in Numansdorp ter afsluiting van 2017 van het bruidspaar Arend-Jan en Lieke. De dag begon al vroeg en toen ik bij  het ouderlijk huis van Arend-Jan aankwam was het nog donker en erg mistig.

Arend-Jan had zijn trouwpak al aan en stond al klaar om zijn stropdas en manchetknopen om te doen. Dit was nog een hele klus en werd hierbij gelukkig geholpen door zijn ouders. Daarna vertrok ik snel naar het ouderlijk huis van Lieke in Klaaswaal. Zij zat nog in de make-up en kon daarna haar prachtige trouwjurk aantrekken. Gelukkig werd het buiten al wat lichter en even later kwam Arend-Jan de straat ingereden in een vw-kever om zijn bruid op te halen, en wat was ze mooi! Daarna vertrokken we voor de fotoshoot naar de boerderij waar Lieke en Arend-Jan elkaar hebben leren kennen. Eerst gingen we nog even langs de verzorgpaarden waar Lieke bovenop de rug van haar verzorgpaard sprong, hoe stoer is dat! In de tussentijd stonden de vriendinnen van Lieke klaar om haar ter verwarmen met een heerlijke warme deken want de mist maakte het wel erg koud en nat. Daarna gingen we snel de stal in die gelukkig door de koeien en stuk warmer was. Na de fotoshoot gingen we nog even lunchen en vertrokken daarna naar het gemeentehuis in Numansdorp waar Arend-Jan en Lieke elkaar het ja-woord gaven. Na de huwelijksvoltrekking vertrok het huwelijkspaar naar de kerk in Numansdorp voor de kerkelijke inzegening en kwam voor mij een einde als huwelijksfotograaf aan deze leuke dag. Arend-Jan en Lieke jullie zijn echte bikkels die zich niet op de kop lieten zitten door het koude en natte weer. Het was het een erg gezellige dag die werd verwarmd door jullie stralende lach en alle lieve mensen om jullie heen, geniet van deze preview!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0