Corali Photography, trouwfotograaf in Zeeland - Borssele en Hoeksche Waard - Heinenoord - Huwelijk Peter & Marnel

Deze dag ging de wekker al erg vroeg en vertrok ik als trouwfotograaf naar het mooie Borssele in Zeeland. Toen ik bij het ouderlijk huis van Marnel aankwam zat haar haar al in de krul en ging ze haar trouwjurk aantrekken want Peter zou daarna al snel zijn prachtige bruid op komen halen. We gingen eerst de fotoshoot doen bij "de Kaloot" in Borssele. We werden beloond met de zonsopgang en wat was dat een waanzinnige setting! Na de shoot gingen we snel naar Heinenoord waar het paar het ja-woord ging zeggen in het Hoeksche Waard museum. Daarna was de receptie en vertrok het huwelijkspaar naar Rotterdam voor de kerkelijk inzegening en zat deze mooie dag er helaas voor mij op. 

Zie hieronder een korte preview van hun prachtige huwelijksdag!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0