Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotograaf in Dordrecht Villa Augustus - Huwelijk Wesley & Anika

Op 20 oktober mocht ik als huwelijksfotograaf het huwelijk vastleggen van Wesley en Anika in Dordrecht. Gelukkig was ik iets eerder bij Wesley aanwezig en kwam dit gelukkig goed uit, want hij had zijn prachtige trouwpak aan zodat ik nog de laatste details kon vastleggen! Daarna ging ik naar het ouderlijk huis van Anika.  Het was daar nog lekker rustig en haar vader was thuis bezig met de laatste voorbereidingen voor de grote dag.  Toen Anika even later thuis kwam van de kapper, ging Anika haar trouwjurk aantrekken en werd hierbij geholpen door haar moeder en haar vriendinnen. Daarna ging al snel de voorbel want Wesley kon niet wachten om zijn prachtige bruid dan eindelijk te mogen zien! Daarna nog even een broodje en vertrokken we  naar centrum van Dordrecht  voor een korte fotoshoot. De huwelijksceremonie was in het oude vertrouwde stadhuis van Dordrecht. Na de huwelijksceremonie ging het bruidspaar met de watertaxi naar hun feestlocatie en werden daar feestelijk onthaalt door hun familie en vrienden. Helaas bleef het deze dag niet droog en hadden we een tweede korte shoot in de hotelkamer van Villa 

 

Augustus. Daarna was de receptie en een heerlijk diner met hun familie en vrienden. Zie hieronder een korte foto-impressie van hun prachtige huwelijksdag!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0