Corali Photography, huwelijksfotograaf in Strijen (Hoeksche Waard) - Huwelijk Robert & Malika

Hoe gaaf is dat om in je eigen achtertuin te kunnen trouwen!

Als huwelijksfotograaf heb ik altijd van te voren een kennismakingsgesprek met het bruidspaar. Toen ik bij Malika en Robert kwam en ze mij hun prachtige grote achtertuin lieten zien, kon ik begrijpen dat ze graag hun huwelijk in hun eigen achtertuin in Strijen wilden vieren. Malika en Robert hadden zelf alles tot in detail geregeld! Helaas was er op hun trouwdag regen voorspeld en moesten er nog extra overkapping worden geregeld die helaas ook nodig was. Gelukkig was het op dé momenten dat het droog moest zijn droog en kwam zelfs de zon tevoorschijn! Zelfs tijdens de huifkartocht en tijdens de bruidsreportage die we in Strijensas hadden scheen heerlijk het zonnetje en scheen het in mijn eigen woonplaats 5 km verderop te hebben geregend, geluk ligt soms in een klein hoekje! Zie hieronder een korte preview van hun prachtige huwelijksdag 

Reactie schrijven

Commentaren: 0