Corali Photograpy, bruidsfotograaf in Dordrecht - Huwelijk Stephane & Lieke

Een paar dagen van te voren heb ik  als bruidsfotograaf altijd nog even contact met het bruidspaar. Ik had het Stephane en Lieke dan ook nog even van te voren gesproken omdat de weersvoorspellingen helaas voor hun trouwdag niet goed waren. Gelukkig hadden Lieke en Stephane een mooie binnenlocatie weten te regelen om de fotoshoot te kunnen doen. Toen ik bij het ouderlijk huis van Lieke aankwam zat Lieke al in de make-up en was de sfeer heerlijk relaxed. Omdat ik het als huwelijksfotograaf belangrijk vind om zoveel mogelijk vast te leggen en het ouderlijk huis van Stephane dichtbij was, was ik ook nog even snel naar Stephane gegaan om ook zijn de voorbereidingen vast te leggen. Natuurlijk daarna snel weer naar Lieke omdat het tijd was dat ze haar prachtige trouwjurk mocht aantrekken.  Even later ging de bel en daar was Stephane om eindelijk zijn mooie bruid te mogen zien. Omdat het helaas nog steeds regende en dit voor de hele dag was voorspeld gingen we naar de binnenlocatie DordtYart in Dordrecht om de shoot te doen. Toch vonden Stephane en Lieke het toch ook nog leuk om ondanks de regen nog een paar foto's met hun trouwauto in het mooie Wantijpark in Dordrecht te maken, hoe stoer is dat! De vader van Lieke had een doorzichtig stuk zeil dat perfect werkte als ondergrond op de natte straat zodat de trouwjurk redelijk droog bleef! Het bruidspaar bleef zelfs in de regen schitteren en met de plu was het goed te doen en zijn de foto's erg leuk geworden! De huwelijksceremonie was in restaurant Abel. zie hieronder een korte foto-impressie van hun prachtige dag. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0