Corali Photography, huwelijksfotograaf in Haarlem en Velsen - Huwelijk Ben & Rinda

Toen ik als huwelijksfotograaf in Haarlem bij het huis van Ben en Rinda aankwam was Rinda al prachtig opgemaakt en haar haar mooi opgestoken, alleen moest ze nog haar prachtige trouwjurk aan die hing te pronken in de woonkamer. Haar vriendin was bij Rinda om haar hiermee te helpen. Ben kwam even later samen met zijn vader zijn prachtige bruid ophalen om daarna naar de Theetuin in Velsen te gaan waar we de fotoshoot hadden. De huwelijksceremonie werd ook daarna in de prachtige tuin van de Theetuin gehouden. Ben en Rinda hielden hierbij een trouwgelofte waarbij vele geluktraantjes vielen. Na de huwelijksceremonie was de receptie waarbij de bruidstaart werd aangesneden die door Ben zelf gemaakt! Na het eten was ook het huwelijksfeest op de sfeervolle trouwlocatie van de Theetuin. Zie hieronder een korte foto-impressie van hun prachtige huwelijksdag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0