Corali Photography, trouwfotograaf / huwelijksfotograaf in Rotterdam en Den Haag - Huwelijk Frank & Iris

Op 26 augustus 2017 trouwden Iris en Frank en mocht ik als trouwfotograaf in prachtige huwelijksdag vastleggen. De dag begon in Den Haag waar Iris al bezig was met haar eigen haar. Ze deed zelf haar  bruidsmake-up en trouwkapsel en werd soms even geassisteerd door haar moeder en haar vriendin. Nadat Iris haar eigen bruidskapsel klaar had en het er echt tip-top uitzag deed ze ook nog het haar van het bruidsmeisje. Ook zij zag er echt als een prinsesje uit met een lief kroontje gemaakt van vlechtjes en bloemetjes. Toen Iris haar prachtige jurk aantrok, was Frank al onderweg met alle daggasten in een witte oldtimer dubbeldekker bus om zijn mooie bruid op te halen om naar Rotterdam te rijden waar zij gingen trouwen. Eerst hadden we nog een korte fotoshoot langs de kade van Rotterdam en daarna was de huwelijksceremonie in Hotel New York in Rotterdam. De BBQ en het huwelijksfeest was weer op een andere waanzinnige trouwlocatie "Brasserie Waalhaven" in Rotterdam. Vanaf deze locatie kon je de vliegtuigen zien landen en opstijgen, wat altijd gaaf is om te zien! 's Avonds was er een verrassende openingsdans van niet alleen het bruidspaar alleen maar van alle verliefde stellen bij elkaar, hoe mooi is dat! Zie hieronder een korte foto-impressie van hun prachtige dag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0