Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotograaf in Dordrecht - Huwelijk Ronald & Nathalie

Als huwelijksfotograaf mocht ik Op  25 augustus 2017 het huwelijk vastleggen van Ronald en Nathalie in Dordrecht.

Toen ik al vroeg aankwam was Nathalie al bijna klaar met haar make-up en vertrok ze daarna snel naar het huis van haar ouders waar ze haar haar verder liet doen en haar trouwjurk ging aantrekken. Ronald bleef thuis en werd geassisteerd door zijn vader met de laatste details van zijn pak. Daarna vertrok ik snel naar Nathalie om haar voorbereidingen vast te leggen. Hierbij werd ze geholpen door haar moeder en lieve dochtertje die zich natuurlijk ook een klein prinsesje voelde in haar mooie prinsessenjurk. Ronald kwam even later aangereden in waanzinnige Ford Mustang om zijn prachtige bruid op te halen. We hadden eerst een huwelijksreportage in het centrum van Dordrecht. De huwelijksceremonie was daarna in het stadhuis van Dordrecht. Daarna gingen we naar het Wantijpalviljoen in Dordrecht waar de bruidstaart werd aangesneden en het huwelijksfeest werd gehouden.

 

Het was een prachtige dag die voor mij werd afgesloten met een dans van het bruidspaar. Voor het bruidspaar en hun gasten ging het feest nog door tot in de late/vroege uurtjes. Zie hieronder een korte preview van hun prachtige dag.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0