Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotograaf in Amstelveen (Noord-Holland) - Huwelijk Jeroen & Marjolein

Op 07-07-2017 trouwden Jeroen en Marjolein in Amstelveen en mocht ik als trouwfotograaf hun prachtige huwelijk vastleggen in Amstelveen (Noord-Holland). Toen ik bij het huis van Jeroen en Marjolein aankwam was Jeroen lekker beneden bezig met de laatste dingetjes en zat Marjolein al boven en deed de kapster haar haar in de krul. Jeroen  ging nog even snel zijn blouse strijken en later kwam zijn vader hem nog even assisteren met het omdoen van zijn manchetknopen. Natuurlijk mochten Marjolein en Jeroen elkaar niet zien dus bleven de kamerdeuren gesloten. Toen Jeroen zijn prachtige pak aan had ging ik snel naar Marjolein die ook haar prachtige jurk ging aandoen. Beneden hadden de familieleden zijn al verzameld om het bruidspaar ook te kunnen bewonderen. En daar kwam Marjolein de trap af en wat was ze mooi! We hadden daarna een shoot in het park van Amstelveen en daarna een tramrit in een hele oude tram wat een geweldige belevenis was! Daarna was de huwelijksceremonie in het stadhuis van Amstelveen. Daarna felicitaties en toast in restaurant Kronenburg in Amstelveen waar ook het diner en feest werd gehouden.

 

Zie hieronder een korte preview van deze prachtige dag.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0