Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotograaf in Breda - Huwelijk David & Sanne

Op 30 juni mocht ik als trouwfotograaf de prachtige huwelijksdag van David en Sanne vastleggen. Toen ik aankwam bij het huis van Sanne en David  in Breda zat Sanne al boven waar de kapster haar haar in de krul aan het zetten was.

David zou zich ook Thuis aankleden maar natuurlijk wel in een aparte kamer want Sanne en David mochten elkaar natuurlijk niet van te voren zien. Toen de familie was gearriveerd was het moment aangekomen om dan eindelijk elkaar te mogen zien. En wat waren ze een schitterend bruidspaar! De huwelijksceremonie was in het stadhuis van Breda en was erg mooi en vol emoties. Na de ceremonie hadden we een korte fotoreportage door de binnenstad van Breda en daarna een heerlijke lunch in restaurant "Zuyd". Na de lunch hadden we nog een korte fotoshoot in het prachtige natuurgebied "De Baronie" en in de avond was er een heerlijke BBQ in de tuin. Het was een prachtige dag vol emoties en is altijd weer bijzonder om van zo dichtbij te mogen meemaken. Zie hieronder een korte preview van hun prachtige huwelijksdag.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0