Corali Photography huwelijksfotograaf / trouwfotograaf in Delft - Huwelijk Menko & Nienke

Op 19-05-2017 trouwden Menko en Nienke en begon de dag  voor mij als huwelijksfotograaf in het prachtige Delft. De ochtend begon in het oude studentenhuis waar Nienke vroeger in had gewoond.  De familie was al druk bezig met de voorbereidingen en het was erg leuk om de 2 broers van Nienke te zien stoeien met die lastige stropdas die ze natuurlijk normaal nooit om hoefden te doen. Nienke kwam net terug van de kapper en ze zag er al prachtig uit. Nog even gezamenlijk lunchen met de familie en daarna natuurlijk snel haar prachtige jurk aan. Menko was inmiddels al gearriveerd en stond te popelen om zijn prachtige bruid van de trap af zien te zien komen. En daar was ze dan en wat was ze mooi! De ceremonie was het oude stadhuis van Delft en daarna de kerkdienst in De Waalse kerk in Delft. 's middags hadden we een rondvaart door het oude stadje en daarna een korte fotoshoot in het nabijgelegen parkje. Daarna was er gelegenheid om te feliciteren in de Delflandhoeve in Delft en uiteraard na de het diner een groot feest. Het was een heerlijke dag waarbij ik erg dankbaar ben dat ik daarbij aanwezig mocht zijn en vast mocht leggen. Zie hieronder een korte foto-impressie van hun trouwdag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0