Corali Photography, huwelijksfotograaf / trouwfotograaf in Sliedrecht en Rotterdam - Huwelijk Aart & Thea

Deze dag begon voor mij als huwelijksfotograaf al vroeg bij het ouderlijk huis van Aart in Sliedrecht.  Aart was bijna klaar met aankleden en werd daarbij geholpen door zijn moeder. Want alles moest natuurlijk wel tip top zitten voordat hij naar zijn bruid kon gaan! Het VW busje kwam ook al de straat ingereden om Aart mee te nemen naar zijn prachtige Thea. De fotoshoot hadden we in het Alblasserbos bij Sliedrecht. Daarna vertrokken we naar Rotterdam om daar nog een aantal foto's te maken en een slotje op te hangen bij de Rijnhavenbrug in Rotterdam.  De huwelijksceremonie was in het Koetshuis in Rotterdam waarna de taart werd aangesneden. Het bruidspaar had daarna nog een kerkdienst en natuurlijk het feest maar voor mij zat het er helaas weer op. Zie hieronder een korte foto-impressie van deze prachtige huwelijksdag! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0